Актуални Новини, Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОСРЕЩНА ОТБОРА ПО ПРИЛОЖНО КОЛОЕЗДЕНЕ

        Кметът на Община Берковица Радослав Найденов  прие в кабинета си децата от отбора по приложно колоездене, заедно с  треньорите Цветана Петкова и Вячеслав Трендафилов. През 2023 година берковският отбор има блестящо представяне – 6 кръга с 6 победи. Децата за поредна година подариха всичките си купи на кмета и благодариха на общината и нейното ръководство за подкрепата, която оказват на Общинския съвет на клуба. Г-н Найденов благодари на младите състезатели и пожела още много спортни успехи. Той допълни, че с ентусиазъм и постоянство се постигат победите.

        От 2003 година Берковският клуб по приложно колоездене не е напускал челните тройки в класиранията.В годините и със своите победи отборът доказва, че в него са най-добрите и подготвени деца.

       В мандатната си програма за управление кметът заложи в приоритет 2 – развитие на образованието и спорта, ремонт и рехабилитация на физкултурните салони на всички училища на територията на общината с финансиране от Министерството на образованието и науката. Целта е активна политика в тази насока.