АКТУАЛНО

КОМЕДИЯТА „СЛУЖБОГОНЦИ“ ГОСТУВА В БЕРКОВИЦА


На 17 октомври, от 18:30 часа в голям салон на НЧ „Иван Вазов – 1872“ – Берковица, Ви каним на комедията „Службогонци“ по Иван Вазов. Гостува ДТ Ловеч. „Службогонци” е сатиричен и тъжен спектакъл за изгубеното човешко достойнство, в който обаче често се смеем. Един трагикомичен анализ на нашето време и на въпроса какво значи да си „службогонец” днес. Режисьор е добре познатия актьор от театралната сцена и киното Николай Урумов. Но освен, че е режисьор, той се въплъщава и в образа на Станчо Квасников и заедно с талантливите актьори от ДТ Ловеч вдъхва нов сценичен живот на Вазовата пиеса. В ролите Николай Урумов, Георги Грозев, Диана Спасова, Аделина Петрова и др.
Цени на билетите 10, 12 и 14 лв. За резервации, тел: 0885011987, Ивайло Димитров. Билети може да закупите и в ДЦ „Камбанка“.
Актьорите очакват с нетърпение срещата с берковската публика. Напомняме, че февруари тази година те ни гостуваха с комедията „Испанска афера“, с участието на Калин Врачански.


Очакваме Ви отново!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДАРИ НАД 40 ЗАГЛАВИЯ ОТ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НЛН „ЙОРДАН РАДИЧКОВ“ НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

Библиотека „Йордан Радичков“ – Берковица, която носи името на писателя, ще радва своите читатели с над 40 нови заглавия на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.