Актуални Новини

КОНКУРС ЗА ИНОВАТИВНИ МЛАДЕЖКИ ИДЕИ „РЕЦЕПТИ ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ”

МОСВ съвместно с Програмата за малки проекти на ГЕФ, УзанаПолянаФест и Фондация “ТАЙМ – екопроекти” обявяват съвместен конкурс за иновативни младежки идеи “Рецепти за нашето бъдеще”
Каним за участие младежи от 18 до 25 години от цялата страна, крайният срок е 15 юни 2012 г.

Предложете едно позитивно и щастливо бъдеще, в което не само живеем в хармония с природните процеси, но и се учим от тях и ги прилагаме като основен икономически и социален принцип.

 Предложете идея/проект в следните формати: видео, текст, презентация, фотография + текст или само фотография

 Краен срок: 15 юни 2012 г.

За кого е конкурсът: младежи на възраст от 18 до 25 години от цялата страна

Награди:

Десетте участници в конкурса, получили най-много точки от нашето жури, ще бъдат наградени с петдневна лятна еко-академия „Обучение за бъдещето”, която ще се проведе в началото на месец август на палатков лагер „Магията на Витата стена” в с. Здравковец, община Габрово.

 В състава на журито са представители на Фондация „ТАЙМ – екопроекти”, на МОСВ, на Програмата за малки проекти на ГЕФ и на Гражданско дружество „Узана Фест”. Най-добрите идеи ще бъдат представени в националните медии и на сайтовете на: МОСВ, Фондация „ТАЙМ – екопроекти”, Програмата за малки проекти и УзанаПолянаФест.

Обявяването на резултатите от конкурса ще стане на 1 юли на www.uzanafest.com, a награждаването на победителите в конкурса ще бъде на 14 юли 2012 г. на Узана по време на фестивала УзанаПолянаФест-2012. Наградите ще връчи министърът на околната среда и водите Нона Караджова.

 

Условия за участие:

  • всички материали трябва да бъдат изпратени на е-майл: uzanapolyanafest@gmail.com
  • в полето „subject” трябва да има следния текст: konkurs_UzanaPolyanaFest
  • снимките да са в .jpg формат и не по-големи от 1 mb
  • текстът да е написан на български език и на кирилица
  • видеото – очакваме линк към качено на сървър видео, или ъплоад в Youtube, или  Vimeo със заглавие: „konkurs_UzanaPolyanaFest_Вашето име
  • във Вашия е-майл до нас задължително впишете трите си имена, е-майл за кореспонденция, телефон, възраст и адрес

 Очаквайте писмено потвърждение за участието си в конкурса! В случай че не получите такова в срок от 5 дни, след като сте изпратили материала си, повторете заявката си за участие и ни се обадете на някой от следните телефони: 02/ 9532715 или 0879 35 02 25.

 

Вашият коментар