Актуални Новини, Новини

ЛЕСОТЕХНИЧЕСКАТА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ИЗПРАТИ ВИПУСК 2020 С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ПОПЪТЕН ВЯТЪР И БЪДЕЩИ УСПЕХИ

Въпреки традицията учители, ученици и родители да изпращат випускниците на 15 май, тази година, поради непредвидената епидемична обстановка, тържественото събитие се състоя днес, на 26 юни 2020 година.

На празника присъстваха зам.-кметът Спаска Георгиева и главен експерт „Образование“ Венета Асенова. Г-жа Георгиева поднесе поздравителен адрес от името на кмета на Община Берковица Димитранка Каменова към учителите и учениците от учебното заведение с пожелание за творческо мислене, иновативни идеи, амбиция и търпение, успех и просперитет.

IMG_7135 Еуфорията от преживяването бе завладяла абитуриентите и техните възгласи огласяха училищния двор, останал месеци наред пуст заради въведеното извънредно положение и обучението в отдалечена среда.

Най-вълнуващ бе моментът, когато младите хора получиха своите дипломи за средно образование и свидетелства за професионална квалификация. Грамоти бяха връчени на постигналите отличен успех, постижения и заслуги.

IMG_7133 Емоциите и положителното настроение владееха випускниците и с усмивките си докосваха сърцата на всички присъстващи – учители и родители. Трогателна е раздялата на вече порасналите момичета и момчета с любимото училище, с учителите, със съучениците. Пътят, по който те ще поемат, е към усъвършенстване и кариерно израстване, към сбъдване на желанията и постигане на целите, към  предизвикателствата на съвременния свят.

 

https://www.facebook.com/EducationBerkovitsa