Актуални Новини

ЛЕСОТЕХНИЧЕСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ – БЕРКОВИЦА ИЗПРАТИ ВИПУСК 2016

13199462_957290367671081_2066439830_oС вълнуващо тържество  Лесотехническата професионална гимназия в Берковица се сбогува с випуск 2016 г. За да изпратят абитуриентите с аплодисменти и пожелания за успех, тук бяха  всички останали ученици, учители, родители.

С огромно вълнение Христина Христова, директор на най-старото професионално училище в Северозапада,  се обърна към младите хора:

„Днес за нас е празник на усмихнатите, красиви и умни млади хора, изпълнени с мечти и амбиции, сили, здраве, любов, зрелостниците от випуск 2016 на Лесотехническата професионална гимназия. Скъпи абитуриенти, благодаря ви, че избрахте нашето училище за своето образователно и професионално развитие. Ние учителите от ЛПГ, се радваме , че бяхме част от вашия живот и сме сигурни,  реализацията ви ще  е успешна.“

С благодарност към учителите се обърна Христина Илиева, майка на един от абитуриентите.

Дванадесетокласниците от паралелките  по „Горско и ловно стопанство“ и „Механизация на горското стопанство“ чуха за последен път школския звънец, който специално удари за тях, за да запази място в сърцето на всеки споменът от тези най-хубави години от живота им.

Прекрасните млади хора, озарени от вярата и оптимизма на своите деветнадесет години, целунаха за последен път училищното знаме. Направиха снимки за спомен и си обещаха често да се чуват и събират.

Тържеството завърши с емблематичната песен „Един неразделен клас, изпълнена от шестокласничката от Първо училище Никол Гиздова, и с вярата, че каквото и да предстои занапред, родното училище ще остане в сърцето на всеки от завършващите.