Актуални Новини, Новини

ЛЯТНАТА ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ ПОДРЕДИ ИЗЛОЖБА

Снимка на участници от ятната школа по рисуване

Изложба на лятната школа по рисуване, организирана от Музеен комплекс – Берковица и Община Берковица, беше открита на 19 септември 2022 година от 16:30 часа в Културен център „Йордан Радичков”. Произведенията на децата, творили по време на лятната ваканция, събра малки и големи любители на изобразителното изкуство, които с нескрит интерес наблюдаваха творенията на малките художници.
Гости на събитието бяха зам.-кметът на Община Берковица Спаска Георгиева и служители от Общинска администрация – Берковица. Изложбата откри уредникът на културния център Никола Минчев.
Творческата работилница отвори врати за втора поредна година на 1 юни 2022 година и в продължение на месеци децата твориха, създаваха нови приятелства, учеха и истински се забавляваха. Техен ментор и учител беше Никола Минчев – художник и уредник на културното средище.
Изложбата може да бъде посетена всеки делничен ден от 08:30 до 17:00 часа в периода от 19.09 до 03.10.2022 година включително в Културен център “Йордан Радичков”- Берковица.