Актуални Новини

МОЯТА БЕРКОВИЦА – ЕДНО ДЕТЕ, ЕДИН ФОТОАПАРАТ, ЕДИН НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК!

IMG_5515Днес в НЧ „Иван Вазов-1872“ бе открита изложба на снимки от фотоконкурса „Моята Берковица“. Победителите в трите категории бяха наградени от Зам.-кметът на Община Берковица г-н Радослав Найденов, който е и Председател на Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Г-н Найденов се обърна към деца и родители с думите: “снимките на децата ни учат как да погледнем на света през детските очи – необременени от форми и символи, значения и измерения. Колкото по-детинско е творението, толкова по-несъвършено е то. И докато снимането е чудесен начин за децата да изследват света около тях, то и ние имаме какво да научим от тях. Все пак децата са нашите най-добри учители…“ Специални грамоти и подаръци, осигурени от Общинска администрация – Берковица получиха и останалите деца, участвали в състезанието.

За тържествената атмосфера на празника допринесоха и страхотните малчугани от група „Ягодка“ при Детска градина „Малина“, които със своите песни и танци поздравиха присъстващите.

Община Берковица и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните честитят на победителите и  благодарят на всички участници.