Актуални Новини

НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА “НАЙ – ДОБЪР МЛАД ГОТВАЧ” И “НАЙ – ДОБЪР МЛАД СЕРВИТЬОР”

SDC14878На 20.02.2015 г. в учебния корпус на Гимназия „Д-р Иван Панов” се проведе училищният кръг на Осмото  национално състезание за „Най-добър млад готвач” и „Най-добър млад сервитьор”. В състезанието се включиха учениците от 11. и 12. клас на професионалните паралелки, които са с профил „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг”. 

Състезанието се организира от Министерство на образованието и науката и има за цел  да осигури възможност:  за демонстриране на придобити знания и умения в конкретна работна ситуация;  да се постигне обвързване на извънучилищните дейности с бизнес средите от региона и областта, популяризиране възможностите за реклама и за престиж на работодателите чрез спонсорство и участие в подобни извънучилищни дейности.
В категорията „Най-добър млад готвач” журито отреди 1. място на Камелия Димитрова от 12. А клас. За  най-добър млад сервитьор беше избрана  Христина Иванова от 12. А клас.
Победителите ще представят Гимназия „Д-р Иван Панов” през месец март в град Велинград  на регионалното състезание за „Най-добър млад готвач” и  „Най-добър млад сервитьор ”. Желаем успех на учениците и техните учители Габриела Георгиева и Росица Борисова и класиране за националния кръг !

SDC14807SDC14808SDC14838