Актуални Новини

НАШЕТО МОМЧЕ КРИСТИЯН СТОЯНОВ ВЛИЗА С „А“ ОТБОРА ПО БИАТЛОН ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН

Абсолютният републикански шампион по биатлон при младежите Криястиян Стоянов, представител на Ком-Берковица, ще влезе в „А“ отбора през следващия сезон. Това обяви Президентът на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска. Криси и Петър Велчев са двамата състезатели, които трябва да влязат в големите стартове и да се каляват. Младежите тази година ще участват в зимния младежки фестивал. Нашето берковско момче за пореден път доказа своя спортен талант и как с чест и сърцатост продължава да печели овации и призови места за родния си град и клуб. Последното доказателство за това е, че в началото на годината Кристиян Стоянов постигна най-добрия български резултат в състезанието при момчетата на Европейското за младежи, където завърши със 17-та позиция.

Кристиян е включен в надпревара за „Спортен талант на публиката“ 2018 на Еврофутбол. Той е единствения претендент  от   Област Монтана за приза.

Основна цел на програмата е да подкрепи обещаващи млади спортни таланти да развият уменията си и да реализират потенциала си в избраната от тях спортна дисциплина. Берковското момче се съревновава с още 84 спортисти. Този от тях, който получи най- много гласове на страницата на Еврофитбол http://talanti.eurofootball.bg/. На посочения линк всеки желаещ може да подкрепи Кристиян като избере опцията „Гласуване на публиката“  и натисне бутона  ГЛАСУВАЙ срещу името  на Кристиян Стоянов.

Нека се обединим и подкрепим нашия Криси!

Срокът  на гласуването е от 04.06.2018 г. до 17.06.2018.

Бъдете активни!!!