Актуални Новини

НЕВЕРОЯТНА ПОБЕДА

2Завършиха двата кръга на Републиканския шампионат по приложно колоездене „Младежта за безопасност на движението” в голямата възрастова група – 10-15 годишни, проведени в Челопеч и Ямбол. Участваха отбори от градовете Пирдоп, Първомай, Етрополе, Челопеч, Трявна, Враца, Силистра и др.

Колоездачите на Берковица показаха завидни умения при майсторското управление на велосипед и трайни и задълбочени знания при 3решаването на листовки с въпроси от Закона за движение по пътищата. Завърнаха се с победи и от двата кръга, но победата в град Ямбол ще остане в историята на българското приложно колоездене. Всички шест медала от индивидуалното класиране бяха спечелени от децата на Берковица.

Първо място за Ралица Тихомирова Каменова от III ОУ и за Свилен Борисов Клименко от I ОУ.

Второ място за Валери Томиславова Желязкова и за Георги Николаев Яврийски от III ОУ.

Трето място за Йоана Трендафилова Трендафилова от 143 ОУ гр. София, състезаваща се за Берковица и за Петър Димитров Витанов от III ОУ.

Забележителна, невероятна победа ! Честито на състезателите и треньорите. Община Берковица се гордее с Вашите успехи и Ви подкрепя!

Пожелаваме успех в оставащите три кръга при малката възрастова група – 10-12 годишните, които ще се състезават в Благоевград, Варна и Първомай до края на месец юни.

Стремежът и желанието на всички е Берковица да остане и тази година комплексен победител.