Актуални Новини

“НЕСТАНДАРТНО, НО РЕАЛНО !”

Сдружение „ГЛОУ” има удоволстието да те покани да се включиш като доброволец в инициативата  „Нестандартно, но реално! ”, която ще се състои на 06. 07.2012  от 10 часа в град Берковица.

Ако ти е омръзнало всички твои фейсбук приятели да те сръчкват и искаш: да се сръчквате, да се прегръщате, да се харесвате –РЕАЛНО, а не ВИРТУАЛНО – ще имате възможност да го направите!

Всеки свежар, който предпочете нашия нестандартен фейсбук, ще получи парче «стена», на която приятелите му ще могат да постват каквото решат!

 Стената ти остава за теб- готин спомен, нали?

Вземи цялото си въображение! Излез от фейсбук! Влез в истинската социлана мрежа! Очакват те много изненади! Влез в профила си!  Покани и приятел!

Какво ще трябва да правят доброволците?

На 06.07.2012 в 10 часа на площад «Йордан Радичков» доброволците ще получат голям картон, пресъздаващ тяхната „фейсбук стена”. С нея те ще трябва да се разхождат на предпочитани от тях места в Берковица /улици, магазини, заведения/ и да приканят хората да пишат на стената им, да ги прегръщат и целуват, да ги сръчкват и всичко това реално, а не виртуално.

Какво ще получат доброволците за тяхното участие?

Първите 20 регистрирали се доброволци ще получат тениска на проект „Заедно можем да променим света”. Всички включили се в инициативата доброволци ще получат Сертификат за участие, много усмивки и незабравим спомен.

Как да станеш доброволец?

За да станеш доброволец за инициатива „Нестандартно, но реално ”, регистрирай се  тук : https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGRsUkthR05pNklTdm1hWS1BcHM3SkE6MQ

Инициативата се реализира в рамките на проект “Заедно можем да променим света”, № 11/044/П3-021, договор №11-01-30/30.11.11г, изпълняван от Сдружение “ГЛОУ”, финансиран по Национална програма за младежта 2011 – 2015, подпограма 3: Младежко доброволчество и участие в доброволчески инициативи от Национален център “Европейски младежки програми и инициативи”.

 

Вашият коментар