Актуални Новини, Новини

НОВА ПОБЕДА ЗА БЕРКОВСКИТЕ ВЕЛОСИПЕДИСТИ

Берковските деца велосипедисти отново завоюваха отборно първо място с участието си в III кръг от Републиканския шампионат по Приложно колоездене

Берковските деца велосипедисти отново завоюваха отборно първо място с участието си в III кръг от Републиканския шампионат по Приложно колоездене за деца от 10-12 годишни, който се проведе в гр. Силистра на 18 и 19.06.2021 г.

За пореден път спортистите показаха най-добри резултати на теория и на практика. Престижното отборно първо място доближава отбора до спечелването на Комплексната купа, която е и крайната цел. Лошите метеорологични условия не успяха да изплашат децата и съдийския състав и превърнаха състезанието в едно изпитание на волята и уменията на състезателите. В индивидуалното класиране при момичетата Марина Танчева зае първо място, а Анна-Хрисиана Григорова – трето място. При момчетата Мартин Илиев стана първи, а Кристиан Георгиев трети.

Отличното представяне на берковските деца им дава възможност да бъдат включени в разширения състав на Националния отбор за участие в Европейското първенство.

На 25-27.06.2021 г. в гр. Ямбол е следващия кръг, с който ще завърши първенството!

Успешно представяне на нашите деца!

watermarked-IMG-cbff5aace1b0cbd47a0ccd727f787b1e-Vwatermarked-IMG-7d9567a364aee50b7b15f7fefa1bb0ac-V