Актуални Новини

ОБОРУДВАНЕ ПО ПРОЕКТ ЗА ВТОРО ОУ „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ“

Оборудване по проект „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес” получи Второ основно училище „Христо Смирненски” – Берковица. Във времето за отдих децата вече ще разполагат с нови баскетболни кошове, боксови ръкавици, футболни врати, вратарски ръкавици, мрежи и комплекти ракети за тенис на маса, обръчи. На дванадесетте пейки учениците ще почиват след своите занимания.

През месец декември, миналата година,  във физкултурния салон на учебното заведение бяха поставени нови мрежи за волейбол и за бадминтон. В дейностите по интереси децата ще могат да рисуват с водни бои, флумастери и тебешири и да моделират с пластелин. Учениците ще могат да се забавляват с образователните, опознавателните и занимателните игри.

         През месец октомври и ноември за спортната подготовка на учениците бяха доставени спортни дюшеци и шведски стени, за самоподготовката им – маркери и гъби за бяла дъска, а за организирания отдих и заниманията по интереси – моливи, блокчета за рисуване, гланцови блокчета, скицници, флумастери, дъски и ножчета за работа с пластелин, образователни и опознавателни игри, пъзели, цветни листа и шах.