АКТУАЛНО

ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ БЕ УЧРЕДЕН В БЕРКОВИЦА

IMG_4076Кметът на Община Берковица инж. Милчо Доцов бе домакин на учредяването на Обществен съвет в града. Събитието се проведе на 19 февруари 2016 г. в заседателната зала на ОбА. „Днес започваме нещо ново. Това е една идея, която отдавна бе възникнала в мен“ – каза кметът – „ Сега създаваме Обществен съвет, в който ще присъстват представители от всички села в общината, защото всеки човек е важен за нас. От Берковица са поканени изявени публични личности и  представители на различни институции“. Той не пропусна да отбележи, че това е една структура, която ще ангажира голяма част от обществеността с изградени ясни позиции по проблемите, свързани с развитието и бъдещето на Община Берковица. Новосформираният Обществен съвет ще е отворен и в него могат да бъдат включени и други членове. Той ще излъчи и свои представители, които да участват в комисиите по обществени поръчки. Заседанията на Обществения съвет ще се провеждат в период между 3 и 6 месеца. За председател бе избрана Цветана Петкова. На първото заседание кметът представи мандатната си програма, както и най-нашумелите въпроси, касаещи съдбата на берлковската болница и ВИК – дружеството. В заключение инж. Милчо Доцов каза, че е добре Берковица да има такава структура, и че тя ще е в помощ на общинското ръководство и на администрацията. Той допълни още, че за него е важно общественото мнение и по този начин ще се получи по-добра комуникация между управа и граждани.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Актуални Новини

МБАЛ-БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ НОВО МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

В последните дни на м. декември Министерството на здравеопазването предостави на МБАЛ-Берковица нова медицинска апаратура и оборудване от най-висок клас.

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

ПРЕВЕНЦИЯ НА РИСКОВОТО ПОВЕДЕНИЕ И УПОТРЕБА НА ПСИХОАКТИВНИ РИСКОВИ ВЕЩЕСТВА В ЧЕТВЪРТО ОУ „ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ“

Днес се проведе информационна кампания на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните с деца на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Кмет на Община Берковица (71) Къща музей "Иван Вазов" (12) МБАЛ БЕРКОВИЦА (12) МИГ Берковица и Годеч (31) НЧ "Иван Вазов - 1872" (20) ОП Региони в растеж (18) Образование (41) Община Берковица (709) Общинска администрация-Берковица (106) Общински съвет-Берковица (46) Обява (43) Природни забележителности (21) Проект енергийна ефективност (12) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (20) вик берковица (27) град Берковица (35) дневен ред (21) заповед (16) заповеди на кмета (23) избори (19) изложба (13) кмет община берковица (22) конкурс (13) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (31) общинска администрация (56) обява община берковица (13) обявление (93) обявление отдел СУТ (42) отдел строителство (23) подробен устройствен план (16) поздравителен адрес (28) проект (15) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (17) социални дейности (14) социални услуги (15) спорт (12) съобщение (20) туризъм (32) уведомление (17) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.