АКТУАЛНО

ОБЩИНАТА ОБЯВИ ТЕЛЕФОНИ 0882504576 И 0884029213 ЗА ОБГРИЖВАНЕ НА САМОТНИ ВЪЗРАСТНИ И БОЛНИ ХОРА

Община Берковица въвежда специална грижа за самотни възрастни, болни и трудноподвижни хора. На  телефони – 0882504576 и 0884029213,  нуждаещите се могат да заявят закупуване на хранителни продукти и лекарства. Служители ще извършват пазаруването и разноса по домовете.

Приканват се всички възрастни хора да не напускат домовете си. Близките и съседите им следва да оказват помощ и подкрепа в закупуването на храни и лекарства. Призовават се домоуправителите в жилищните блокове и кооперации да събират информация и да създават организация за подпомагане на  хора в нужда, а кметовете и кметските наместници на селата в общината да оказват съдействие на жителите в населените места при необходимост.

Организацията на специалната грижа е част от мерките за противоепидемична защита на територията на Община Берковица  до 29.03.2020 г. или до отмяна на извънредните мерки от Националния оперативен щаб и Министерството на здравеопазването.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-166 (4) от 05.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.