Актуални Новини, Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ВРЪЧИ ГРАМОТИ ЗА БЛАГОРОДНА ПОСТЪПКА НА МЛАДЕЖИТЕ, ПОМОГНАЛИ НА ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК В НУЖДА

ТОВА СА НАШИТЕ ГЕРОИ!

Община Берковица връчи грамоти за благородна постъпка на Кристина Бончева, Виктория Иванова, Благовест Георгиев и Георги Раденков, които спасяват 83-годишния Григор Миронов от измръзване в мразовитата нощ на 12.01.2021 година. За благородството, състраданието и милосърдието си, героите получиха и специални награди. Грамотите и наградите връчи зам.-кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, която им пожела да бъдат здрави и благословени.

Община Берковица аплодира тези смели хора, предали своето добро на нуждаещия се човек, успели да видят чуждото нещастие и намерили начин да зарадват и него, и близките му с човешката си постъпка, с подадената ръка в този труден момент!

Щастливи сме, че в нашия град има толкова сърдечни, добри и духовно красиви момичета и момчета, които с добрите си сърца и доблестните си постъпки променят светa към по-добро!

Децата са нашето бъдеще, но и наше настояще. Ето защо е важно да ги подкрепяме и насърчаваме днес, тук и сега, да ги мотивираме и стимулираме, да ги вдъхновяваме и обичаме.

watermarked-DSC04513