Актуални Новини, Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА „КЛАС НА ГОДИНАТА“

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА НАГРАДИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА „КЛАС НА ГОДИНАТА“

Община Берковица връчи награди на учениците, участвали в конкурса „Клас на годината“, чийто организатор бе МКБППМН.
Състезанието се проведе за поредна година, а участниците в него полагаха усилия целогодишно в областта на науката, изкуството, литературата и спорта, за да се удостоят с почетната награда.
Наградите връчи Зам.-кметът на Община Берковица и председател на МКБППМН Гергана Антонова, а гости на събитието бяха Венета Асенова – Гл. експерт „Образование“, Поля Димитрова – Учител и обществен възпитател към МКБППМН, Мая Сиракова – Учител и обществен възпитател към МКБППМН, Радослава Янева – Учител и обществен възпитател към МКБППМН, учители и ученици.
През изминалата учебна година всички ученици положиха много усилия, за да затвърдят своите знания и да усъвършенстват своите умения. Ето защо благодарност към всички – за труда, за ентусиазма, за амбицията и за стремежа към образоване.
Класовете бяха оценени по критерии, изготвени от организатора на конкурса, които включват училищен успех, постижения в спорта, науката, изкуствата и литературата, постижения в конкурси, фестивали, състезания, олимпиади, първенства, неизвинени отсъствия, наложени наказания от МКБППМН по ППЗНП. Комисията определи едно първо място и две втори места. Победител, с 590 точки, е 5.а клас от 3. ОУ „Иван Вазов“ – Берковица с класен ръководител г-жа Любка Фильова. Децата получиха грамота, комплект за бадминтон, шапка с логото на Община Берковица с надпис „Клас на годината“ за всяко дете и волейболна топка за класа. На второ място с 265 точки се класира 6.а клас от 3. ОУ „Иван Вазов“ – Берковица с класен ръководител г-жа Пенка Петрова. Отново на второ място, с 264 точки, се нареди 7.а клас от 3. ОУ „Иван Вазов“ – Берковица с класен ръководител г-жа Ани Иванова. За старанието си учениците получиха грамота, термо чаша и шапка с логото на Община Берковица и надпис „Клас на годината“ за всяко дете.
Оценяваме високо дейното участие, стимулираме желанието за постигане на успехи и благодарим за старанието и вложената енергия!