Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА НАЗНАЧИ МЛАДЕЖИ ОТ „СТАРТ В КАРИЕРАТА“ НА ПОСТОЯННА РАБОТА

Общинска администрация – Берковица се обнови за постоянно с млади кадри. Александра Методиева и Иван Георгиев,  които през месец февруари 2017 г. бяха назначени на работа в Общинска администрация-Берковица по националната програма „Старт в кариерата“, от днес вече са на постоянни трудови договори. Младата дама Александра Методиева, която е завършила „Бизнес администрация“, е назначена в отдел „Обществени поръчки“, а Иван Георгиев, който е инженер по „Устройство и управление на земи и имоти“, ще работи в Дирекция „Инфраструктура, строителство, ТСУ и изпълнение на проекти“.

ОбА-Берковица има и трето младо попълнение в своите редици – това е Вилиана Стефанова, завършила „Мениджмънт“. Тя е част от екипа на Дирекция „Програми и проекти“.

Община Берковица продължава да реализира политика за осигуряване на възможности за придобиване на трудов стаж на безработни младежи,  завършили средно или висше образование, с цел улесняване на прехода между образование и заетост. Така ръководството успява да постигне гъвкава комбинация от знания, умения и опит, съответстващи на изискванията на пазарната икономика и да спре „изтичането на мозъци“ от общината.

Пожелаваме успех на младите ни колеги с надеждата да оправдаят гласуваното доверие като работят с ентусиазъм, креативност и трудолюбие.