АКТУАЛНО

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПРИЕМА ПРЕДЛОЖЕНИЯ И СТАНОВИЩА ОТНОСНО ИЗГОТВЕНИЯ ПРОЕКТ НА НАРЕДБАТА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ЗАПИСВАНЕ, ОТПИСВАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА ДЕЦА В ОБЩИНСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ

В сила от 01.08.2016 г. е Законът за предучилищно и училищно образование /ЗПУО/, който визира единна държавна образователна политика за осигуряване правото на предучилищно и училищно образование. В член 59, ал. 1 от този закон, както и в чл. 7, ал. 1 от Наредба № 5 от 03.06.2016 г. за предучилищното образование, приетата от министъра на образованието и науката въз основа на посочения закон е предвидено, че условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини се определят с наредба на общинския съвет. Посоченият регламент изисква Общински съвет – Берковица да приеме наредба, с която да определи условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини на територията на Община Берковица.

С цел информиране на населението  и прозрачност в действията  на институциите Наредбата за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини на територията на Община Берковица е публикувана на интернет страницата на общината.  В 14-дневен срок от публикуването  се приемат  предложения и становища относно така изготвения проект на Наредба за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини на територията на Община Берковица.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Актуални Новини

МБАЛ-БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ НОВО МЕДИЦИНСКО ОБОРУДВАНЕ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

В последните дни на м. декември Министерството на здравеопазването предостави на МБАЛ-Берковица нова медицинска апаратура и оборудване от най-висок клас.

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

БАБИНДЕН В ЗАМФИРОВО

На 23 януари 2024 г., в село Замфирово тържествено отбелязаха „Бабинден“.Организатор на събитието бе Народно читалище „Развитие – 1928“ –

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Кмет на Община Берковица (71) Къща музей "Иван Вазов" (12) МБАЛ БЕРКОВИЦА (12) МИГ Берковица и Годеч (31) НЧ "Иван Вазов - 1872" (20) ОП Региони в растеж (18) Образование (41) Община Берковица (707) Общинска администрация-Берковица (106) Общински съвет-Берковица (46) Обява (43) Природни забележителности (21) Проект енергийна ефективност (12) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (20) вик берковица (26) град Берковица (34) дневен ред (21) заповед (16) заповеди на кмета (23) избори (19) изложба (13) кмет община берковица (22) конкурс (13) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (31) общинска администрация (56) обява община берковица (13) обявление (93) обявление отдел СУТ (41) отдел строителство (23) подробен устройствен план (16) поздравителен адрес (28) проект (15) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (17) социални дейности (14) социални услуги (15) спорт (12) съобщение (20) туризъм (32) уведомление (17) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

100% БУДНИ В СЕЛО СЛАТИНА

На 20 февруари фолклорната група на с. Слатина, специално за ” 100% будни” по БНТ, представи местни ястия в дома

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.