АКТУАЛНО

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПРОВЕДЕ ОБЩИНСКИ КРЪГ НА НАЦИОНАЛНАТА УЧЕНИЧЕСКА ВИКТОРИНАТА ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО „ДА ЗАПАЗИМ ДЕЦАТА НА ПЪТЯ” – 2022

Общински кръг на Националната ученическа викторината по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя” – 2022 се проведе на 15.04.2022 година в Заседателната зала на Общинска администрация – Берковица.
В надпреварата се включиха 5 отбора с по четирима състезатели от основни училища на територията на община Берковица – 1. ОУ „Никола Вапцаров“ – Берковица, 3. ОУ „Иван Вазов“ – Берковица, 4. ОУ „Георги С. Раковски“ – Берковица, ОУ „Георги С. Раковски“ – село Бързия, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – село Замфирово.
Викторината се проведе в три кръга, като участниците решаваха листовки с 20 въпроса, тестове с 8 въпроса и практическа задача, включваща разпознаване значението на 9 пътни знака.
След оспорвана надпревара и зададени допълнителни задачи поради равенство, престижното първо място зае постигналият най-много точки отбор на 3. ОУ „Иван Вазов“ – Берковица и се класира за Областния кръг на състезанието, което ще се състои на 14 май 2022 в град Монтана. На второ място се нареди отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – село Замфирово, а трети останаха 1. ОУ „Никола Вапцаров“ – Берковица.
Целта на състезанието бе проверка на знанията и уменията на подрастващите за безопасно поведение на пътя и формиране на положителни навици за действие в условията на пътното движение.
След обявяването на резултатите от състезанието, участниците и техните ръководители получиха грамоти от Община Берковица.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ИЗБОР НА ФИНАНСОВА И КРЕДИТНА ИНСТИТУЦИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДЪЛГОСРОЧЕН ЗАЕМ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

Обявление за избор на финансова или кредитна институция за предоставяне на дългосрочен заем на Община Берковица

ВИЖТЕ ОЩЕ »

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛEНИЕизх.Nо УОСГ-70-00-544 (1) от 02.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.