Актуални Новини, Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА СЕ ПОДГОТВЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНОТО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО В СОФИЯ

Ваканция & Спа Експо

Броени дни остават до началото на 39-то издание на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА, в което ще участва Община Берковица.
Акценти от представянето
На собствен щанд с атрактивен дизайн Община Берковица ще представи рекламни материали с туристическите дадености на града под Ком – природните забележителности, културно-историческото наследство, традициите и обичаите, занаятите и събитията, които отличават Берковица от останалите населени места в културната карта на България. На щанда посетителите ще се запознаят с ежегодните културни събития, които се провеждат в Берковица и които са спечелили почитатели в цялата страна – Фестивал на духовите оркестри – БДМ фест, масов поход до връх Ком, традиционните празници на Берковския Балкан и на малината, Мото рок фест Берковица, празника на град Берковица – 8 септември, Национална литературна награда „Йордан Радичков“.
За откриването
С участието си в официалното откриване на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2023, фолклорни състави от нашия град – танцов състав „Малинарка“ и фолклорен клуб „Танцувай за здраве“ ще представят очарованието на нашите традиции и обичаи като ни потопят в магията на местния фолклор.
Докоснете се до нашата Берковица – чудното българско райско кътче! А щом я посетите и усетите нейната магия, тя ще остане завинаги в сърцето ви!


Посетете щанда на Община Берковица на ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 / Интер Експо Център – София / Зала 2 / 15 – 17 февруари