Актуални Новини, Новини

АНКЕТА ЗА ИЗБОР НА „УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА“ И НА „ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА“ ЗА ПОСТИЖЕНИЯ В СИСТЕМАТА НА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО И УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ЗА 2020 ГОДИНА

Община Берковица стартира анкета за избор на „Учител на годината“ и на „Директор на годината“ за постижения в системата на предучилищното и училищното образование в община Берковица за 2020 година, която е активна от 08.02.2021 година до 08.03.2021 година.

Анкетата се провежда във връзка с връчването на „Наградата на Регионално управление на образованието – Монтана“, която е учредена в изпълнение на правомощията на началника на РУО – Монтана, съгласно чл. 8, ал. 2 от Правилника за устройството и функциите на регионалните управления на образованието и се присъжда на директори и учители от област Монтана.

За да изберете „Директор на годината“ и/или „Учител на годината“ в община Берковица за 2020 година, следвайте линковете и отбележете името и фамилията на предпочитания от Вас директор и/или учител.

Вашето мнение можете да споделите като влезете с профил в Google. Линкът профил в google ще Ви отведе директно към Вашия вече съществуващ профил, към прозорец, в който да въведете своя електронен адрес, за да влезете в профила си или към прозорец, чрез който да създадете профил. Необходимо Ви е устройство, което да осъществява достъп до интернет връзка – компютър, таблет, мобилен телефон с операционна система Android или друга осигуряваща достъп до интернет пространството. Изискването за гласуване с профил в google е с цел е да се ограничи многократното гласуване от едно и също лице. Създаването на профила не изисква посочване  на лични данни. Защитен е чрез функции за сигурност, които откриват и блокират заплахите, преди да са достигнали до вас.

Гласувайки чрез профила си в google, Вие не предоставяте своето име и e-mail адрес. Анкетата е анонимна и не се събират e-mail адреси и имена.

Налична е на следните линкове:

Номинация за „Учител на годината“ в община Берковица за 2020 година

Номинация за „Директор на годината“ за постижения в системата на предучилищното и училищното образование в община Берковица за 2020 година.