Актуални Новини, Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ЩЕ УЧАСТВА В МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО“

ваканция и СПА експо

Община Берковица ще участва в 39-тото издание на най-голямата за България Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО със собствен щанд с атрактивен дизайн, която ще се проведе в периода 15-17 февруари 2023 година в Интер Експо Център – София. Туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО – https://holidayfair-sofia.com/, е най-важното събитие в календара на туристическата индустрия в България, което всяка година привлича водещи компании от страната и света. Тази година събитието се провежда под надслов „Динамика и доверие!“. Проявата дава уникална възможност общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите предложения с конкурентите и да почерпят идеи, които да интерпретират в бъдеще. В подкрепа на идеята за осъществяване на делови срещи с настоящи и бъдещи партньори, на щанда на Община Берковица ще бъдат подредени рекламни материали, които ще представят туристическите дадености на града под Ком – природните забележителности, културно-историческото наследство, традициите и обичаите, занаятите и събитията, които отличават Берковица от останалите в културната карта на България.
Каним всички собственици на категоризирани обекти (заведения, хотели, къщи за гости) да предоставят рекламни материали до 10 февруари 2023 г. включително в сградата на Общинска администрация – Берковица, стая 214, ет.2.
Да представим красотата на нашата Берковица – чудното българско райско кътче, на най-мащабното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО!