АКТУАЛНО

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

В периода 19 април – 21 април 2018 година във Велико Търново ще се проведе XV-то издание на Международното изложение „Културен туризъм“. Община Берковица ще участва със собствен щанд, представящ културното ни наследство и потенциала на региона ни в цялото му многообразие. Участието и презентирането на Община Берковица  ще допринесе за популяризирането на града под Ком като интересна и пленителна културна дестинация. Посетителите на нашия щанд ще се запознаят с историческите и културните ни забележителности, с археологическите обекти и артефакти, с изкуствата, занаятите, традициите и обичаите на родния ни край, с уникалното ни природно наследство и с богатия ни на празници и фестивали културен календар.

Специализираният форум за културен туризъм е единствен по рода си на Балканите и се организира по инициатива на Община Велико Търново със съдействието на Министерството на туризма и Министерството на културата на Република България. 2018 година е обявена за Европейска година на културното наследство, а девизът й е „Нашето наследство: където миналото среща бъдещето“. Под същото мото ще се проведе и XV-то издание на международното изложение.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛEНИЕизх.Nо УОСГ-70-00-544 (1) от 02.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.