Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ЩЕ ВЗЕМЕ УЧАСТИЕ В ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА НСОРБ

Общото събрание на НСОРБ ще проведе 31-то си заседание днес в от 14.30 часа в хотел “Рамада”, зала “Рубин”, в София. Представители на Община Берковица ще бъдат председателят на ОбС г-н Иван Кирилов и зам.-кметът г-н Радослав Найденов.

В началото на форума НСОРБ ще отбележи 140-а годишнина от Освобождението на България с участието на патрона на честванията – президента на Република България Румен Радев.

В работата на форума се очаква да участват над 400 делегати от 211 общини. Дневният ред на Общото събрание предвижда отчет за дейността на Управителния съвет на НСОРБ през 2017 г., отчет за дейността на Контролния съвет, както и отчет за изпълнението на бюджета на НСОРБ за 2017 г. и проектобюджет за 2018 г. 31-то Общо събрание на българските общини ще приеме програма за дейността на Сдружението през 2018. В работата на Общото събрание ще участват Томислав Дончев – заместник министър-председател, Николай Нанков – министър на регионалното развитие и благоустройството, Румен Порожанов – министър на земеделието, храните и горите, Андрей Новаков – член на Европейския парламент.