Актуални Новини

ОПИТЕН БРАНИТЕЛ ОТ „КАРИАНА“ ЩЕ ИГРАЕ ЗА „КОМ“/БЕРКОВИЦА/

Опитен бранител от „Кариана“ ще играе за „Ком“/Берковица/. Иван Тодоров започна подготовка с отбора. Централният бранител за последно игра в „Кариана“ /Ерден/. Тодоров пропусна по-голяма част от мачовете през есента, след като се възстановяваше от операция на минискус. Играещият треньор на Ком Венци Иванов взе и 17-годишен юноша от школата на клуба.

Играещият треньор на Ком – Венци Иванов взе и 17-годишен юноша от школата на клуба. Крилото Цветелин Горов, който е сред ултрасите на ЦСКА в Берковица, ще тренира с първия тим на берковчани. 20 футболисти стартираха зимната подготовка на стадион „Мрамор” в града под Ком. Отборът се запазва от есента. Само две са новите попълнения, а треньорът смята, че няма да взима други играчи.

От днес Ком ще води занимания на терена с изкуствена настилка в парк „Огоста” в Монтана. В събота от 15 ч. берковчани ще изиграят първата си проверка срещу двукратния шампион на четвърта монтанска футболна дивизия Вихър /Николово/. Следващата седмица тренировките отново ще са в Монтана. На 2 февруари Ком играе приятелски мач с U19 на Монтана. Два дни по-късно берковчани се включват в турнира „Петричка пролет” в Петрич. На 4 февруари съперник е Миньор /Перник/, на 7 февруари – Кариана и на 9 февруари Беласица /Петрич/.