Актуални Новини, Новини

ОТВОРИ ВРАТИ ЛЯТНАТА ШКОЛА ПО РИСУВАНЕ В КЦ “ЙОРДАН РАДИЧКОВ”

Обща снимка на децата с техния учител

Лятната школа по рисуване в Културен център „Йордан Радичков” се завърна за втори път на 1 юни. Откриването беше част от програмата за детския празник, организирана от Община Берковица в сътрудничество с Музеен комплекс – Берковица. Събитието уважи Спаска Георгиева, Зам.-кмет на Община Берковица. В първия ден на школата малчуганите рисуваха по темата „Лятна ваканция”. Ако сте любопитни, какви ще бъдат и следващите теми, заповядайте в творческата работилница! Пособията за рисуване са осигурени от Община Берковица.

УСЛОВИЯ

В занятията могат да се включат всички деца и ученици на възраст от 7 до 18 години, които биха искали да се развиват в областта на изкуството. Ще бъдат разделени в две групи – 1. възрастова група – за ученици от 1 до 6 клас, 2. възрастова група – за ученици от 7 до 12 клас. Уроците ще се провеждат от понеделник до четвъртък. За 1. възрастова група – понеделник и вторник, за 2. възрастова група – сряда и четвъртък. Начален час: 10:00 ч.

ВАЖНО

В дните от 06 до 16 юни 2022 г. включително, занятията ще се провеждат в Градска художествена галерия „Отец Паисий”, която се намира в двора на църквата „Св. Николай Чудотворец” (Долната църква). След 16.06.2022 г., школата ще се завърне в постоянния си дом – Културен център „Йордан Радичков”.