Актуални Новини, Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА РАБОТЕЩИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Димитранка Каменова

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ,
МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ,
ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ,

  Приемете моите най-сърдечни пожелания за здраве, благополучие и професионални успехи по повод 7 април – Международен ден на здравето и професионален празник на здравния работник.
Обръщам се към Вас с благодарност за неспирните усилия и неуморния труд, които полагате в помощ на хората от община Берковица. За спокойствието и сигурността, които давате на нуждаещите се от лечение.
  Благодаря Ви, че влагате цялата си енергия и знания да спасявате живот и да се грижите за здравето на всички търсещи медицински грижи.
  Вашата професия е призвание, благородна мисия, която Вие с много отговорност, всеотдайност и внимание, предани на голямата си любов към човека, следвате неизменно. 
  Не спирайте да предавате своята вяра и доброта на всички онези, които са ви поверили най-скъпото – здравето си, и продължавайте да бъдете пазители на най-безценния дар – живота.
  Бъдете все така съпричастни с болката на хората и им вдъхвайте кураж и сила.
  Нека професионализмът, всеотдайността и съпричастността са неотменна част от Вашата работа в изпълнение на нелеките Ви отговорности.
  Нека винаги получавате признателността, която заслужавате.

ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА
Кмет на Община Берковица

7 април 2022 година