Актуални Новини, Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПО СЛУЧАЙ 12 ОКТОМВРИ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,

УВАЖАЕМИ КМЕТОВЕ НА КМЕТСТВА,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА,

 

За мен е чест, като Кмет на Община Берковица, да Ви поздравя по повод 12 октомври – Ден на българската община.

На този ден се обръщам към Вас с огромна благодарност и признание за труда и професионализма на всички вас, които работите за местното самоуправление.

Всички ние носим отговорността за решенията и действията си пред жителите на община Берковица. Призванието ни е да работим за подобряването условията на живот в нашата община, да оправдаем очакванията на жителите на община Берковица за по-добър и по-достоен живот. Само обединени от общата кауза можем да превърнем община Берковица в по-красиво, приветливо и уютно място за живеене.

Пожелавам Ви да запазите енергията и ентусиазма, с която работите, да продължавате на изпълнявате все така отговорно своите ангажименти към хората от община Берковица и да не забравяте, че всичко, което правите днес, ще остане за идните поколения. Вашата подкрепа и съпричастност, всеотдайност и себеотдаване са в основата за благоденствието на общината и благополучието на хората.

Бъдете здрави, позитивни и уверени! Бъдете удовлетворени и горди от работата си, отговорни и последователни в действията си за издигане авторитета на Нашата община!

Пожелавам Ви воля за по-добри общински бъднини!

 

Честит празник!

 

Димитранка Каменова

Кмет на Община Берковица