Актуални Новини, Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ

УВАЖАЕМИ ЛЕКАРИ, МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТИ, ЗДРАВНИ РАБОТНИЦИ,

Позволете ми да Ви поздравя по случай 7 април – Международен ден на здравето и професионален празник на здравния работник.

Няма нищо по-ценно от това да спасиш живот, да дариш живот, да помогнеш на човек, който има нужда от здравна помощ. Дела, поверени на Вас, лекари и здравни работници. Благодаря Ви, че влагате цялата си енергия и знания, за да спасявате живота и здравето на всички нас, че защитавате честта на най-хуманната професия и давате спокойствие и сигурност на търсещите медицински грижи!

Бъдете все така съпричастни с болката на хората и им вдъхвайте кураж и сила. Нека увереността не Ви напуска никога, за да продължавате напред в нелеката битка за запазването на здравето и живота на хората! Не е лек изборът да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите и затова се прекланям пред високохуманното Ви дело. Пожелавам Ви все по-високи професионални успехи, благоденствие и благополучие!

Бъдете здрави!

Честит празник!

 

ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА

Кмет на Община Берковица