АКТУАЛНО

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД 8 СЕПТЕМВРИ – ПРАЗНИК НА ГРАД БЕРКОВИЦА

Димитранка Каменова

СКЪПИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ГРАД БЕРКОВИЦА,


Имам удоволствието от свое име и от името на ръководството на Общинска администрация – Берковица да Ви поздравя по повод празника на града под Ком – нашият богат на история град, опазил културното си наследство, запомнил бунтовното си минало и здраво стъпил на земята с поглед към бъдещото.
Щастлива съм, че ние, берковчани, сме успели да съхраним бита и културата на града ни и че продължаваме да развиваме традициите му. Защото уникалната му природа, съхранените занаяти през вековете и запазените обичаи, са повод за самочувствие и гордост! Гордост, която трябва да завещаем на бъдещите поколенията и да предадем на децата ни всичко онова, което ни е запазило като народ – всичко българско и родно, вярност към род и родина, фолклорни традиции, сила и борбеност.
Затова, позволете ми, в този тържествен ден да отправя своята и на моите колеги благодарност към хората, които с постиженията си градят бъдещето на нашия град. Хората, които обогатяват културния фонд на града със своите творения в областта на изкуството, науката и спорта и които създават съвременната история на Берковица.
Обръщам се специално към успелите млади хора от нашия град. Вие сте тези, които прославят Берковица. Постиженията Ви са показателни за добрите образователни методи в учебните институции, за таланта и амбицията на младото поколение в Берковица.
Мили млади хора, очакват Ви бъдещи успехи, светли пътища, по които да вървите и да следвате мечтите си, ясни и слънчеви дни, през които да творите и създавате, за да сбъдвате своите желания. Вярвайте в своето настояще, градете своето бъдеще, слушайте и гледайте със сърцата си, бъдете отговорни и искрени хора, проспериращи и успешни, готови за достигане на високи върхове. Съхранете своя устрем, желание за реализация и стремеж към усъвършенстване.
Уважаеми съграждани, нека с разбирателство, взаимна подкрепа и единство да продължаваме да вървим напред, постигайки цели, които да утвърждават община Берковица като населено място, допринасящо за икономическия и социален напредък на региона и страната ни!
На всички Вас пожелавам здраве и благополучие, вяра и благоденствие.
Да продължим с нестихващо вдъхновение да творим и да допринасяме за развитието на нашия град. Водени от стремежа да превърнем Берковица в още по-красиво и по-привлекателно място, нека работим със сърце и душа, да вярваме в своите способности, да градим своето предстояще с ентусиазъм и позитивизъм!
Берковица е късче от Рая, съчетало древността със съвременността, съхранило паметта на миналото, дишащо с настоящето и отправило смело поглед към бъдещето!
Честит празник!


Бъдете благословени!

Димитранка Каменова
Кмет на Община Берковица

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ОБЯВА НА СДРУЖЕНИЕ „МИГ -БЕРКОВИЦА И ГОДЕЧ“ ЗА ПРИЕМ НА ПРОЕКТИ ПО МЯРКА 19.2-8.6
Актуални Новини

АНКЕТНА КАРТА НА ТЕМА „ПРОУЧВАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА СОЦИАЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ЧРЕЗ СТРАТЕГИЯ ЗА ВОМР И ПОТЕНЦИАЛА ЗА РАЗВИТИЕ НА СОЦИАЛНА ИКОНОМИКА НА ТЕРИТОРИЯТА“

Уважаеми съграждани,Моля да отделите от Вашето време в подкрепа на проучването относно разработваната нова Стратегия за ВОМР на МИГ-Берковица и

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-94-00-2629 (6) от 18.05.2023 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 129,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Бюджет (7) Дом за стари хора - Берковица (8) Кмет на Община Берковица (35) МИГ Берковица и Годеч (14) Образование (41) Община Берковица (411) Общинска администрация-Берковица (51) Общински съвет-Берковица (25) Обява (22) Природни забележителности (21) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (17) велислав захариев (7) дневен ред (12) заповед (13) заповеди на кмета (23) избори (10) избори за Народно събрание (9) изложба (7) кмет берковица (8) кмет община берковица (13) конкурс (12) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (11) общинска администрация (55) общински съвет - берковица (8) обява община берковица (8) обявление (73) обявление отдел СУТ (9) основни училища (8) отдел строителство (21) поздравителен адрес (21) проект (11) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (11) социални дейности (14) социални услуги (9) спорт (12) спортни клубове (11) съветници (9) съобщение (10) туризъм (32) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА ДЛЪЖНОСТ „СЪТРУДНИК СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ“

Обява за провеждане на подбор на персонал за длъжност „Сътрудник социални дейности“ по Проект BG05SFPR002-2.002-0083 „Укрепване на общинския капацитет в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.