Актуални Новини, Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ 7 АПРИЛ – МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ДЕНЯ НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК

Уважаеми лекари, зъболекари, сестри, акушерки, фармацевти и всички здравни работници, посветили и свързали  живота си с най ценното за всички нас – здравето! 

Днес, на 7 април, отбелязваме Световния ден на здравето и Деня на здравния работник.

На този толкова различен от други години 7 април, се обръщам към всички Вас и най – сърдечно Ви поздравявам с Вашия професионален празник ! Всички ние сме изправени пред предизвикателство, с което можем да се справим само заедно с Вас, Вашите грижи и отдаденост! Безрезервна е нашата признателност към всички Вас! Нека в този така тежък момент да бъдем персонално отговорни, пазейки собственото си здраве и здравето на околните! Сега, повече от всякога, се уповаваме на Вас, на Вашите знания и опит.

Искрено Ви благодаря за всеотдайния труд, който полагате, призван да съхрани най – ценното  – човешкото здраве, за усърдието,  риска и хуманността, които проявявате ежедневно и ежеминутно!

Благодарни сме Ви за благочестието и привързаността, с които изпълнявате отговорната си мисия, да съхранявате и бдите над най – големите ценности – човешкия живот и здраве! 

Вие спасявате живот и надежди !

Честит празник !

 

СВЕТОВНИЯТ ДЕН НА ЗДРАВЕТО ПРЕЗ 2020 Г. Е ПОД МОТОТО „ОСТАНИ  ВКЪЩИ! СПАСИ  ЖИВОТ!“

 

 

Димитранка Каменова

Кмет на Община Берковица