Актуални Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

111УВАЖАЕМА Г-ЖО ЙОНОВА,

СКЪПИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ,

            В деня  на седемдесетгодишния  юбилей на Четвърто ОУ „Георги С. Раковски“  имам честта и удоволствието да Ви поздравя с този светъл празник!

            В живота има празници, които имат непреходен и вечен характер. Такъв Празник е годишнината от създаването на училището, особено когато става въпрос за седемдесетгодишен юбилей. Това доказва мъдрост, постоянство, търпение и успехи.

            Успехите на училището са начертали пътя на много поколения подрастващи, помогнали са им да изградят своите представи за добро  и лошо, за честност и безчестие, за победа или поражение. Учениците са изградили своя мироглед в живота, благодарение на системен, упорит и качествен труд на десетки педагози, работили в училището.

             Голяма чест  за мен е да Ви поздравя с празника – 70 годишнината от създаването на Вашето училище и  да отправя моите благопожелания за успешна  бъдеща дейност в името на децата и успешната им житейска подготовка за живота.

             Споделям радостта Ви от юбилея и Ви желая здраве и успехи по пътя на творчеството и знанието!

             Честит празник!

             Честит юбилей!

 

С уважение,

Инж. Милчо Доцов                                                                                           06.04.2017 г.

Кмет на Община Берковица                                                                           гр. Берковица