АКТУАЛНО

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПО СЛУЧАЙ 1 МАРТ

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА КУЛТУРАТА,
ЧИТАЛИЩНИ ДЕЯТЕЛИ И САМОДЕЙЦИ,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай 1 март – Денят на художествената самодейност! Един истински празник за хората, които не жалят време и сили, за да работят за запазването на българската традиция и култура.
Признателна съм на всички Вас, които с много любов, ентусиазъм и неизчерпателна енергия, правите нашите празници по-цветни, по-красиви, по-вълнуващи и по-живи. Поздравления за любовта, с която съхранявате българските корени и обичаи – с танц, песен, музика и слово.
Всички Вие заслужавате уважение и възхищение за своя труд – безкористен и всеотдаен. Бъдете здрави, все така трудолюбиви, ентусиазирани и всеотдайни! Пожелавам Ви нови вдъхновения и нови мигове, които истински да изживеете на сцената.

Днес празнуваме и един от най-истинските и обичани български празници – Баба Марта! С него ние поставяме символичното начало на пролетта и прераждането на природата.
Нека символът на надеждата и вярата в доброто, червено-бялата мартеница, Ви донесе здраве, слънчеви дни и любов в сърцето. Нека пробуждането на пролетта Ви зареди с енергия и Ви донесе много радост, топлина и споделеност.

Димитранка Каменова

Кмет на Община Берковица

01.03.2022 година

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Лого - Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-94-00-2733 (3) от 22.11.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ” съобщава на заинтересованите, че със

ВИЖТЕ ОЩЕ »

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ЛИЧНО ПОЗДРАВИ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ НА ТЕХНИЯ ПРАЗНИК

Клуб на хората с увреждания – Берковица отбеляза подобаващо 3 декември – Международния ден на хората с увреждания „Добре дошли

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛEНИЕизх.Nо УОСГ-70-00-544 (1) от 02.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.