Актуални Новини

ПОКАНА КЪМ ТУРИСТИЧЕСКИЯ БИЗНЕС, ЗАНАЯТЧИИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

В периода 14- 16 февруари 2019 г., София отново ще посреща гостите и участниците в най-престижния туристически форум у нас –  „ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО”. Изложението е най-значимото туристическо събитие в България, предназначено за професионалисти в сектор туризъм. В борсата традиционно участват туроператори, туристически агенции, хотелиери, общини, музеи от страната и чужбина. Това е най-посещаваната туристическа борса в България.

За поредна година участие в нея ще вземе и Община Берковица. На своя щанд общината ще представи своите туристически дадености – природни забележителности, културно-историческо наследство, традиции, занаяти, местни продукти и не на последно място за да привлече гости в местата за настаняване през новата 2019 година.

В тази връзка Община Берковица отправя покана към всички собственици на категоризирани обекти (хотели, къщи за гости, стаи за гости, заведения), занаятчии и производители да предоставят рекламни материали, мостри и продукти  в срок до 11.02.2019 г. в стая 209, ет. 2 на ОбА-Берковица. Допълнителна информация може да получите на телефон: 09523/ 89-129 – Мая Каменова – мл. експерт „Туризъм“‘

Община Берковица призовава всички заинтересовани лица, фирми и производители за активност и креативност, за да отвоюваме и защитим достойното място на град Берковица върху туристическата карта на България.

Над 380 компании от 22 страни с представителни щандове.

Над 20 000 професионалисти и посетители с нагласа за покупка.

Над 60 дестинации и туристически региони – познати и не толкова познати.

Над 50 събития в съпъстващата програма – дискусии и презентации на лидери в бранша, дестинации, травъл технологии и много други.

Всичко това в три динамични вълнуващи дни!

Ефективният и удобен формат на международната борса е чудесна възможност за демонстрация на новостите; за обмен на актуална информация за тенденциите на туристическите пазари – в България, на Балканите и по света; за установяване на ползотворни контакти и изграждане на перспективни партньорства, които ще разширят границите на Вашите пазари.

 

ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО  е място, където се раждат свежи идеи и се споделят добри практики.