Актуални Новини, Новини

ПОРЕДНИ УСПЕХИ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ПГ „Д-Р ИВАН ПАНОВ“

Гимназистките от ПГ „Д-р Иван Панов“ Теодора Луканова и Лилия Росенова, възпитанички на Център за подкрепа за личностно развитие – Берковица, участващи в клуба по живопис на Милена Пешкова, заеха призови места в национални конкурси за изобразително изкуство.

Лилия Росенова Атанасова от 9.Б клас зае 2. място в IV възрастова група на Седмия национален конкурс с международно участие “България в картини и слово” със своя рисунка. Конкурсът е организиран от Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Община Търговище и Център за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс – Търговище и в него участват даровити деца в областта на литературното творчество, изобразителното изкуство и компютърните технологии чрез създаване на мултимедийна презентация/видеоклип.

Теодора Луканова, също от 9.Б клас, се класира на  3. място в III възрастова група (VIII-XII клас) в Националния конкурс „Вълшебният свят на Ангел Каралийчев“. Конкурсът е за рисунки и творби на приложното изкуство и е организиран от Националния дворец на децата – София.

1591259055_received_815702532287442