Актуални Новини, Новини

ПРЕГЛЕДИ ОТ СЪДОВ ХИРУРГ В МБАЛ – БЕРКОВИЦА

На 7 ноември (вторник), от 13:30 часа, в МБАЛ – Берковица, ет. 2 (Отделение по образна диагностика) ще бъдат извършени прегледи от съдов хирург Д-р Огнян Матков, д.м – лекар в УМБАЛ “Света Марина” – Плевен. Д-р Матков ще преглежда с направление от личен лекар. Телефон за записване на часове: 0886 84 99 84
Д-р Огнян Матков, д.м. е специалист по Обща и Съдова Хирургия с повече от 30 години опит в областта на съдовата хирургия и ангиология. Специализирал в Русия, Италия, Германия и Испания. Национален консултант по Съдова хирургия повече от 20 години. Автор и съавтор на повече от 80 научни разработки и публикации като една трета са във водещи международни издания. Участвал, извършвал и внедрявал иновативни оперативни техники в областта на Микрохирургията и Съдовата хирургия в Република България. Богатият и ценен опит е гаранция, че ще получите максимално качество и ефективно лечение при съдовите заболявания.
Прегледът при съдов хирург е необходим при оплаквания от разширени вени, проблеми с оросяването на крайниците, диабет, незарастващи рани на долни крайници, преживян инсулт и др.