Актуални Новини, Новини

ПРЕДСТОИ МОТО РОК ФЕСТ БЕРКОВИЦА 2023

Мото рок фест Берковица 2023

Мотоклуб “Планински братя” – гр. Берковица и Община Берковица канят всички любители на моторите и рок музиката от 14 до 16 юли 2023 г. на МОТО РОК ФЕСТ БЕРКОВИЦА 2023 г.
Събитието ще се проведе в Парк “Св. Георги Победоносец“ – гр. Берковица, непосредствено до градския басейн. За поредна година събитието ще събере фенове на рок музиката от различни краища на страната и чужбина, привлечени от богатата програма на фестивала, отличната организация и природните дадености на града под Ком.
В рамките на феста ще бъдат организирани различни състезания и игри за посетителите на събитието, обиколка на града, стънт шоу на пл. „Йордан Радичков“, томбола с награди и още много изненади. Спазвайки традицията от предходните години, на сцената ще забиват любими рок банди в две последователни вечери.
Специални гости на 14.07.2023 г. (петък) ще бъдат групите ROCKSTAGE И РИКОШЕТ, които ще разтърсят всички присъстващи с уникалните си изпълнения. Неостаряващи рок хитове и нови парчета през втората вечер на феста – 15.07.2023г. (събота), ще звучат в изпълнение на групите TRIO VIVA, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ И SEVI.
Основен съорганизатор на МОТО РОК ФЕСТ БЕРКОВИЦА 2023 г. е Община Берковица, която оказва финансова подкрепа и съдействие в подготовката и организацията на събитието.
В рамките на събитието ще бъде проведена и благотворителна кампания за набиране на средства за подпомагане на пострадалите от наводнението в Берковица.
Организаторите канят всички запалени фенове на МОТО РОК ФЕСТ БЕРКОВИЦА 2023 г., за да се насладят на удивителната красота на града, да се срещнат с приятели и да споделят страстта си към мотоциклетите и хубавата музика.