Актуални Новини, Новини

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО НА 26.03.2020 г. и 27.03.2020 г.

В четвъртък  времето ще се задържи със значителна облачност. Предимно преди обяд, на места ще превали слаб дъжд и мокър сняг . Ще духа слаб до умерен вятър от североизток. Очаква се постепенно затопляне през деня.  Минималните температури ще бъдат  между  0° и  3°. Максималните  температури  ще бъдат между  4°  и 7°, за част от Централна Северна България /В.Търново, Свищов/, между 8° и 13°.

Атмосферното налягане  ще се понижава.

Над западните и централни части на Стара планина ще бъде облачно, с превалявания от дъжд и сняг.   Ще духа умерен до  силен вятър от изток-югоизток.  Температурата   на 1200 м  ще се повишава   след обяд ще достига до около  1°. Максималните температури на 2000 м ще бъдат около минус 4°.

 

В петък ще бъде облачно. След обяд, на места ще превали слаб дъжд . Ще духа слаб  вятър, предимно от североизток. Затоплянето ще продължи.  Минималните температури ще бъдат  между  1° и  4°. Максималните  температури  ще бъдат между 8° и 13°.

Атмосферното налягане  ще се понижава.

Над западните и централни части на Стара планина ще бъде облачно, с превалявания от дъжд и мокър сняг.   Ще духа умерен до  силен вятър от изток-югоизток.   Максималните температури   на 1200 м  ще бъдат около  4°. Максималните температури на 2000 м ще бъдат около минус 2°.

 

Берковица 9.2 л/кв.м, 30 см.

 

 

                                                                                              ХМО Монтана