Актуални Новини, Новини

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ В ЧУДЕСА!

Празнична атмосфера, топлина и светлина внесоха в Общинска администрация – Берковица ангелите в бяло от 5. б клас при Трето ОУ „Иван Вазов“ с класен ръководител Пламена Илиева. Поздравявайки кмета и неговия екип, децата дадоха заявка, че на ход е младо, талантливо творческо поколение, което уважава историята, родния град и традициите – повод за гордост не само за учители и родители, но и за любезните домакини в лицето на кмета Радослав Найденов.
В края на тази остаряла вече година възпитаниците на г-жа Пламена Илиева, отделяйки от свободното си време, изработват картички и сувенири, с които зарадваха не само общинското ръководство, но и техни съученици от гр. София.
С надежда и обич на едно вече голямо, но непораснало дете, г-н Найденов прегърна и благодари на всяко дете. Той сподели, че „топлината на Коледа е семейното огнище“. В разговор с г-жа Илиева, кметът каза, че общината оказва пълно съдействие на училищата за кандидатстване по Програмата за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските училища за периода 2024 – 2026 г. Това е и един от приоритетите му в мандатната програма.
В края на седмицата учениците излизат в заслужена ваканция.

Ръководството на Община Берковица им пожелава тя да бъде благословена и незабравима!
Светли Коледни празници!