АКТУАЛНО

ПРОДЪЛЖАВА АНКЕТАТА ЗА ИЗБОР НА „УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА“ И НА „ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА“ ЗА ПОСТИЖЕНИЯ В СИСТЕМАТА НА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО И УЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ЗА 2020 ГОДИНА

Община Берковица продължава анкетата за избор на „Учител на годината“ и на „Директор на годината“ за постижения в системата на предучилищното и училищното образование в община Берковица за 2020 година до 28.03.2021 година. Анкетата се провежда във връзка с връчването на „Наградата на Регионално управление на образованието – Монтана“, която е учредена в изпълнение на правомощията на началника на РУО – Монтана, съгласно чл. 8, ал. 2 от Правилника за устройството и функциите на регионалните управления на образованието и се присъжда на директори и учители от област Монтана.

За да изберете „Директор на годината“ и/или „Учител на годината“ в община Берковица за 2020 година, следвайте линковете и отбележете името и фамилията на предпочитания от Вас директор и/или учител.

Вашето мнение можете да споделите като влезете с профил в Google. Линкът профил в google ще Ви отведе директно към Вашия вече съществуващ профил, към прозорец, в който да въведете своя електронен адрес, за да влезете в профила си или към прозорец, чрез който да създадете профил. Необходимо Ви е устройство, което да осъществява достъп до интернет връзка – компютър, таблет, мобилен телефон с операционна система Android или друга осигуряваща достъп до интернет пространството. Изискването за гласуване с профил в google е с цел е да се ограничи многократното гласуване от едно и също лице. Създаването на профила не изисква посочване  на лични данни. Защитен е чрез функции за сигурност, които откриват и блокират заплахите, преди да са достигнали до вас.

Гласувайки чрез профила си в google, Вие не предоставяте своето име и e-mail адрес. Анкетата е анонимна и не се събират e-mail адреси и имена.

БЪДЕТЕ АКТИВНИ!

ГЛАСУВАЙТЕ!

Налична е на следните линкове:

Номинация за „Учител на годината“ в община Берковица за 2020 година

Номинация за „Директор на годината“ за постижения в системата на предучилищното и училищното образование в община Берковица за 2020 година.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

Актуални Новини

МАЛЧУГАНИ ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА “ДЕТЕЛИНА”, С. ЗАМФИРОВО ЗАСАДИХА СВОЕТО КОЛЕДНО ДРЪВЧЕ

Децата от детска градина „Детелина“ засадиха своето коледно дръвче в двора на градината в село Замфирово. Малчуганите помагаха с голям

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

БАБИНДЕН В БЪРЗИЯ

С много музика, песни и танци отпразнуваха Бабинден в село Бързия. На 21 януари жители и гости на селото, отдадоха

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

УЧЕНИЦИ ОТ ПГ „Д-Р ИВАН ПАНОВ“ СА ПЪРВИТЕ ДОБРОВОЛЦИ, КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА В ПОЧИСТВАНЕТО НА ЛЕСОПАРК КАЛЕТО

Учениците от 9-ти и 12-ти клас на Профилирана гимназия „Д-р Иван Панов“, гр. Берковица се включиха активно в почистването на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
ПОПУЛЯРНИ ЕТИКЕТИ
covid-19 (28) Кмет на Община Берковица (71) Къща музей "Иван Вазов" (12) МБАЛ БЕРКОВИЦА (12) МИГ Берковица и Годеч (31) НЧ "Иван Вазов - 1872" (20) ОП Региони в растеж (18) Образование (41) Община Берковица (706) Общинска администрация-Берковица (106) Общински съвет-Берковица (46) Обява (43) Природни забележителности (21) Проект енергийна ефективност (12) СУТ (17) административни услуги (13) берковица (20) вик берковица (26) град Берковица (34) дневен ред (21) заповед (16) заповеди на кмета (23) избори (19) изложба (13) кмет община берковица (22) конкурс (13) културни забележителности (17) музеен комплекс - Берковица (31) общинска администрация (56) обява община берковица (13) обявление (93) обявление отдел СУТ (41) отдел строителство (23) подробен устройствен план (16) поздравителен адрес (28) проект (15) противоепидемични мерки (27) редовна сесия (17) социални дейности (14) социални услуги (15) спорт (12) съобщение (20) туризъм (32) уведомление (17) услуги (13)
QR Code

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

100% БУДНИ В СЕЛО СЛАТИНА

На 20 февруари фолклорната група на с. Слатина, специално за ” 100% будни” по БНТ, представи местни ястия в дома

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.