Актуални Новини

ПЪРВИ ЗА ГОДИНАТА

 2Приключи участието на берковските състезатели по приложно колоездене в Републиканския шампионат за 2017 година. За радост на състезатели и треньори, отборите успяха да защитят честта на града като запазиха първото си място в комплексното класиране. Радостен е фактът , че за поредна година купата остава притежание на Община Берковица. От минали години вече имаме една, а тази е втора.

       По време на шампионата се проведоха шест кръга – в Челопеч, Ботевград, София, Благоевград, Търговище и 4Първомай, на които състезателите завоюваха четири първи места и две втори. На кръга в Първомай участваха и децата от Националния отбор на Румъния.  Шампионите на Берковица отново доказаха, че са най – добри, както на теория, така и на практика

       В индивидуалното класиране шампиони за годината са: Георги Николаев Яврийски във възрастова група 10 – 12 години и Ралица Тихомирова Каменова във възрастова група 12 – 15 години. Поздравления за тях!

      7 През месец август за поредна година в нашия град ще се проведе лагер сбор на Националния отбор за участие в Европейски шампионат през месец септември в Албания. За сега съставът все още не е определен, но в него по всяка вероятност ще вземат участие три от нашите деца.    

    Отборът  Благодари на Община Берковица за финансовата подкрепа и на всички родители за моралната!

       Пожелаваме на всички състезатели от приложното колоездене весело и ползотворно лято и нови успехи през следващия шампионат!!!