Актуални Новини

Реална военна игра – да си поиграем на войници

На 14.07. в околностите на гр. Берковица ще се състои първата по рода си, провеждана в нашия край, реална военна стратегическа игра на еърсофт (airsoft).  Играта ще се състой от отделни стратегически подходи, спасяване на пленници, превземане на лагер и други подобни тактически интерпретации на реални военни действия. Информация относно що е то airsoft, може да видите на посочения линк.

Ще се играе с точни (1:1) копия на автомати от типа АК-47, използващи за амуниции пластмасови сачми – 6мм. Играта доближава почти напълно военния екшън и създава повече от екстремни и положителни емоции в играчите. Теренът, на който ще бъдат проведени бойните действия, представлява стар военен полигон с квадратура около 20дка. В него са съчетани порутени сгради, тревиста и горска местност, пресечен терен, изобилие от места за прикритие и други подходящи за провежданата игра.

На участниците ще бъдат осигурени автомат, боеприпаси и професионални защитни очила.

Благодарение на съдействието на Община Берковица, е осигурен транспорт, който ще транспортира  участниците до арената на бойните действия.

Желаем Ви приятно екстремно преживяване с автомати в ръце J

За доп. Информация и записвания:

0877-112-600 – Димитър

 

Вашият коментар