АКТУАЛНО

РЕМОНТ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА

IMG_8850Ремонтът на пътната инфраструктура в жилищните комплекси на Берковица е част от строителната програма на общината за 2014 година. Цялостно преасфалтиран е жилищен комплекс Заряница, ремонтни дейности се извършват в ж.к Изгрев и до дни предстои ремонт и рехабилитация на пътната инфраструктура в ж.к Стара планина. Инвестицията е в размер на близо 700 000 лева. Изпълнител е фирма Каро Трейдинг ООД. Благоустрояването на кварталите е част от кампанията за поетапно обновяване на уличната мрежа в Берковица.

Стратегията да се възстановяват цели участъци, а не да се работи на парче бе приложена при управлението на кмета Димитранка Каменова като по-ефективен и дълготраен метод за развитие и възстановяване на пътната инфраструктура в общината. В резултат на тези последователни мерки по-голяма част от уличната мрежа в големите квартали на града са отремонтирани, основни пътни артерии са в ремонт/ ул. Александровска“ и ул. Николаевска/, а част от разрушените от пороите улички също са изцяло оправени/ ул.Шабовица/ . Общата инвестиция на Община Берковица за подобряване на състоянието на инфраструктурата тази година възлиза над 1 млн. лева, като в това число не са обектите, които се изграждат по проекти.

IMG_8851IMG_8858

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-167 (1) от 07.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
кмет берковица
Актуални Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД НИКУЛДЕН

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,СКЪПИ ИМЕНИЦИ,БАНКЕРИ, МОРЯЦИ, ТЪРГОВЦИ, Днес отбелязваме един от най-големите християнски празници – Денят на Св. Николай Мирликийски Чудотворец, покровител

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.