АКТУАЛНО

РОТАРИ КЛУБ – БЕРКОВИЦА СЪБРА СРЕДСТВА ЗА НОВОГОДИШНИ ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ СЕМЕЙСТВА

RK-Berkovitsa (2)На 23, 24 и 25 декември се състоя благотворителна акция за набиране на средства на Ротари клуб – Берковица, със съдействието на Община Берковица в лицето на кмета Димитранка Каменова. Бяха събрани 700 лв., които РК Берковица удвои и със сумата от 1400 лева са закупени 70 броя подаръчни пакета. Те ще бъдат раздадени на 31.12. 2013 г. на деца на социално слаби семейства, на самотно живеещи хора, на самотни майки и на семейства с три и повече деца. Пакетите са материалното изражение на идеята на Ротари Клуб – Берковица за Шатра на благотворителността, като сумата събрана там се удвои от клуба и със събраните средства да бъдат закупени тези подаръчни пакети, съдържащи храна и същите се раздадат от клуба на деца от социално слаби семейства и социално слаби наши съграждани. Идеята се осъществи, като на датите 23,24 и 25 Декември 2013г. на центъра на гр. Берковица бе разположена шатра, където с любезното съдействие на членове на клуба, всеки наш съгражданин можеше да дари от сърце, средства, колкото му позволяват възможностите, като минимумът беше 1 (един) лев, срещу което всеки дарител получаваше равен на дарените левчета брой чаени свещички, които да запали на място и си пожелае нещо, което много иска да му се случи…”по Коледа стават чудеса”.

Всеки дарил средства, можеше да сподели и своята идея за развитието на Берковица, чрез записването и на нарочно поставените там листчета…  С активното участие на членовете на Ротари Клуб – Берковица, членовете на техните семейства, много приятели, граждани и гости на гр. Берковица, се събра сумата от 700.00 (седемстотин лева) лв., която удвоена от Ротари Клуб –Берковица, стана в размер на 1 400.00 (хиляда и четиристотин)лв.

 

Уважаеми Приятели,

От името на Рон Бъртан – Президент на РИ за 2013-2014 г.;

От името на Валентин Стоянов – ДГ на Дистрикт 2482 –България;

От името на клубния борд за ротарианската 2013-2014 г.на РК-Берковица  и лично от Мое име, Ви поздравявам с настоящите коледни и новогодишни празници, желая Ви крепко здраве, професионални успехи,  духовно и материално удовлетворение.

Наздраве!!!

 

Георги Горанов

Президент на РК-Берковица 2013-2014 г.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Детско полицейско управление
Актуални Новини

В 4. ОУ „ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ“ – БЕРКОВИЦА БЕ ДАДЕН СТАРТ НА ПРОГРАМА „ДЕТСКО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ“

На 22 ноември 2022 година с тържествена церемония 4. ОУ „Георги Сава Раковски“ – Берковица, Община Берковица и Районно управление

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА И МУЗЕЕН КОМПЛЕКС ОБЯВЯВАТ КОНКУРС ЗА ТРАДИЦИОННА БЪЛГАРСКА СУРВАЧКА “ЦВЕТОВЕТЕ НА КОЛЕДНИТЕ ТРАДИЦИИ”

Изработването на традиционната сурвачка е стар български обичай, който се предава от поколение на поколение от древни времена. Целта му

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ИЗБОР НА ФИНАНСОВА И КРЕДИТНА ИНСТИТУЦИЯ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДЪЛГОСРОЧЕН ЗАЕМ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА

Обявление за избор на финансова или кредитна институция за предоставяне на дългосрочен заем на Община Берковица

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.