Актуални Новини

СДРУЖЕНИЕ “ЗАЕДНО ЗА БЕРКОВИЦА” ДАДЕ НАЧАЛО НА СВОЯТА ЕЖЕГОДНА КОЛЕДНА КАМПАНИЯ

В навечерието на Коледа, доброволци от Сдружение “Заедно за Берковица” ще раздадат хранителни пакети в помощ на възрастните хора в нужда в околните на Берковица села.
Пакетът ще съдържа ориз, боб, леща, захар, олио, макарони, фиде, плодове, ядки, различни видове бисквити, консерви, сирене, колбас и други продукти, както и коледна картичка, изработена от ученици от Берковица, малко коледно подаръче и църковно календарче.
Нуждаещите се хора ще бъдат определени чрез предварителни разговори с кметските наместници и кметовете в селата в Община Берковица.
Желаещите да се включат в хуманитарната кампания могат да го направят чрез дарение на хранителни продукти или финансови средства за закупуването на такива на определените за това места.
Сдружение “Заедно за Берковица” предоставя сборен пункт и адрес за изпращането на продуктите, банкова сметка и кутии за дарения, разпространени в магазини и заведения в Берковица.
При последната си кампания, Сдружението достави над 130 хуманитарни пакета на нуждаещи се възрастни хора. Надяваме се надеждата, съпричастността и вярата в доброто да увенчаят финала на кампанията ни и заедно да поднесем на нуждаещите се хора вниманието и любовта, от които те имат огромна нужда. Вярваме, че заедно можем да сътворим едно малко коледно чудо.
Банкова сметка за набиране на средства:
BG85STSA93000022783084, титуляр: Радослав Григоров

За контакт: Радослав Григоров – 0878850324
мейл: zaberkovitsa@gmail.com

Повече информация за кампанията може да намерите на:
– фейсбук събитие за кампанията – https://fb.me/e/4RcjBDLK7
– фейсбук страница на Сдружение “Заедно за Берковица” – https://bit.ly/3QIV6GY
– Instragram – https://bit.ly/40EbOMa
– сайт на Сдружение “Заедно за Берковица” – https://zaednozaberkovitsa.com