АКТУАЛНО

СЕДМИЦА НА ГОРАТА И В ДЕТСКА ГРАДИНА“ЗВЪНЧЕ“

20180405_105042В рамките на традиционната Седмица на гората, Детска градина „Звънче“ посрещна много гости – служители и експерти от Регионална дирекция по горите – Берковица. Седмицата на гората – 2018 е под мотото „Децата и гората на България за бъдещето на зелена Европа“.

С много настроение децата от група „Петле“ и група „Плодчета“ се включиха в отбелязването на празника. Те поздравиха гостите с песни и стихчета за гората, показаха им колко много знаят за опазването на природата.

Инж. Сашо Каменов поздрави децата за това, което са научили, разказа им как се извършва залесяването, от какви грижи се нуждаят дърветата и каква е дейността на хората, които се грижат за гората.

20180405_105010Представителите на РДГ – Берковица поднесоха много подаръци – книжки, лакомства и най – важното дръвчета, които всички заедно 20180405_105131засадиха в двора на детската градина.

Малките природолюбители от детска градина обещаха да се грижат за засадените дървета и да ценят и обичат зеленото богатство.

Децата и екипът на Детска градина  „Звънче“ благодарят за чудесната инициатива на Регионална дирекция по горите – Берковица, пожелават им много професионални успехи и се надяват на бъдещо ползотворно сътрудничество.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Лого Община Берковица
Актуални Новини

ОБЯВЛЕНИЕ НА ОТДЕЛ „СТРОИТЕЛСТВО И УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА“

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ – БЕРКОВИЦА ОБЯВЛЕНИЕизх.Nо УОСГ-28-00-167 (1) от 07.12.2022 г. Дирекция „Специализирана администрация”, отдел „СУТ”– Берковица на основание чл. 128,

ВИЖТЕ ОЩЕ »
кмет берковица
Актуални Новини

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДИМИТРАНКА КАМЕНОВА ПО ПОВОД НИКУЛДЕН

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,СКЪПИ ИМЕНИЦИ,БАНКЕРИ, МОРЯЦИ, ТЪРГОВЦИ, Днес отбелязваме един от най-големите християнски празници – Денят на Св. Николай Мирликийски Чудотворец, покровител

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.