Актуални Новини

СЕЛО КОТЕНОВЦИ СПЕЧЕЛИ КОНКУРСА ЗА „НАЙ-ЧИСТО НАСЕЛЕНО МЯСТО“

IMG_3648Днес от 10:00 часа в Деня на кмета инж. Милчо Доцов обяви резултатите от конкурса „Най-чисто населено място“. Първото място бе спечелено от село Котеновци, чиито кмет получи грамота, 200 лева парична награда и ваучер за 600 лева за облагородяване на населеното място, лично от кмета инж. Доцов. Парична сума от 150 лева, ваучер за 500 лева и грамота получи кметът на село Гаганица. На трето място се класира село Бистрилица с грамота,  ваучер на стойност 400 лева и 100 лева парична награда. Кметът инж. Милчо Доцов се обърна към всички присъстващи с думите: „Искам най-напред  да благодаря на всички. Тази година имаме надграждане на конкурса, защото го разширихме с участие и на квартали и междублокови пространства в Берковица. Гаганишкото поречие тази година категорично се отличава в конкурса. Има 4 наградени от 5 села. Това говори за добра активност.“

По предложение на комисията по оценяване на населените места кметът връчи и три поощрителни награди- ваучери по 200 лева на кметствaта Слатина, Бокиловци и Лесковец.

Другата седмица Комисията ще обяви резултатите от другите два конкурса за „НАЙ-ЧИСТ И ПРИВЕТЛИВ КВАРТАЛ ИЛИ ГРУПА БЛОКОВЕ В ГРАД БЕРКОВИЦА“ И „НАЙ-ЧИСТО И КРАСИВО МЕЖДУБЛОКОВО ПРОСТРАНСТВО В ГРАД БЕРКОВИЦА“.

След награждаване на победителите работната среща продължи по предварително обявения дневен ред.