Актуални Новини, Новини

СИЛНО НАЧАЛО ЗА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА НА ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО

Ваканция & Спа Експо

Участието на Танцов състав “Малинарка” и Фолклорен клуб “Танцувай за здраве” бяха основен акцент в програмата за откриването на 39-ото Международно туристическо изложение Ваканция & СПА Експо, което се провежда от 15-17 февруари в Inter Expo Center – Интер Експо Център в София.
Изключително силно начало за Община Берковица, невероятен колорит и заряд в изпълненията на нашите танцьори, които очароваха официалните гости и посетителите.

На собствен щанд с атрактивен дизайн Община Берковица представя рекламни материали с туристическите дадености на града под Ком – природните забележителности, културно-историческото наследство, традициите и обичаите, занаятите и събитията, които отличават Берковица от останалите населени места в културната карта на България. На щанда посетителите ще се запознаят с ежегодните културни събития, които се провеждат в Берковица и които са спечелили почитатели в цялата страна – Фестивал на духовите оркестри – БДМ фест, масов поход до връх Ком, традиционните празници на Берковския Балкан и на малината, Мото рок фест Берковица, празника на град Берковица – 8 септември, Национална литературна награда „Йордан Радичков“.

Посетете щанда на Община Берковица на ВАКАНЦИЯ & СПА 2023 / Интер Експо Център – София / Зала 2 / 15 – 17 февруари

Изпълнението на Танцов състав “Малинарка” с ръководител Димитринка Иванова може да видите ТУК

Изпълнението на Фолклорен клуб “Танцувай за здраве” с ръководител Ирина Стоянова може да видите ТУК