АКТУАЛНО

СТАРТИРА ИЗГРАЖДАНЕ НА ВОДОПРОВОД НА ДВЕ УЛИЦИ В БЕРКОВИЦА

водопровод улици Берковица

На 24.10.2022 г. кметът Димитранка Каменова подписа Акт Образец 2 за откриване на строителна площадка за изпълнение на обектите: „Изграждане на водопровод от ОТ 422 до ОТ 515 по ул. „Алеко Константинов“ с обща дължина на участъка 157,30 м. и „Изграждане на водопровод от ОТ 369 до ОТ 746 по ул. „Граф Игнатиев“ с обща дължина на участъка 136,40 м.
Изпълнител на строително-монтажните работи на обекта е „ДЕТАЙЛ ПРОЕКТ“ ЕООД, а фирмата упражняваща строителен надзор по време на строителството е „ИСК ИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД. Проектант на обекта е фирма „РЕПАРО“ ЕООД. Стойността на договора за изпълнение на СМР на обекта ул. „Алеко Константинов“ е в размер на 35 573,37 лв. без ДДС, а стойността на изпълнение на СМР на обекта ул. „Графи Игнатиев“ е 32 098,20 лв. без ДДС.
Съществуващият уличен водопровод е изграден от азбестоциментови тръби. За да се подобри водоснабдяването на селището и да се намалят загубите на вода във мрежата е предвидена подмяна на старите тръби с полиетиленови тръби с висока плътност (ПЕВП), отговарящи на съвременните хигиенни и технически изисквания.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

МОЖЕ БИ ВИ ИНТЕРЕСУВА И :

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ - АКТУАЛНО

Актуални Новини

ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ДАРИ НАД 40 ЗАГЛАВИЯ ОТ ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА НЛН „ЙОРДАН РАДИЧКОВ“ НА ГРАДСКАТА БИБЛИОТЕКА

Библиотека „Йордан Радичков“ – Берковица, която носи името на писателя, ще радва своите читатели с над 40 нови заглавия на

ВИЖТЕ ОЩЕ »
Връчване на приза за европейски етикет и добро управление на Кмата - Димитранка Каменова
Актуални Новини

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА БЕРКОВИЦА ПОЛУЧИ КРИСТАЛЕН ПРИЗ И ЕВРОПЕЙСКИ ЕТИКЕТ ЗА ИНОВАЦИИ И ДОБРО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНО НИВО

„Тази награда е признание за добрата екипна работа на администрацията и стимул да надграждаме постигнатото. Независимо от трудните времена, в

ВИЖТЕ ОЩЕ »

Запишете се за нашия Е-Бюлетин

Newsletter - Община Берковица

Имате Въпроси?
С радост ще Ви отговорим!

Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram Viber
Този уебсайт използва бисквитки за подобряване на посетителското преживяване. Използвайки уебсайта Вие се съгласявате с тяхното приложение в законовите рамки.